Χρονικό

Η ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ξεκίνησε την επαγγελματική της δράση το 2003. Το Μάιο του 2003, ουσιαστικά ήταν η καταλυτική της ημερομηνία έναρξης των εργασιών της. Ταυτόχρονα δημιούργησε στην περιοχή ΒΟΥΓΛΙ μέσα στο αντίστοιχο νεόκτιστο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΓΛΙ στο νέο Περιφερειακό δρόμο της ΜΥΚΟΝΟΥ καταρχήν μια πλήρες και σωστά με τα δεδομένα εκείνα εξοπλισμένη κεντρική ΑΠΟΘΗΚΗ μαζί με το κεντρικό της σημείο Χονδρικής Διακίνησης και διανομής Οπωροκηπευτιικών Προϊόντων – ειδών Μαναβικής όπως και πρώτο της σημείο Πώλησης Εντατικής Λιανικής Προϊόντων Οπωροκηπευτικής – ειδών Μαναβικής και λοιπών συναφών Προϊόντων. Από 2003 που ουσιαστικά δημιουργήθηκε η εταιρία μας η μετοχική σύνθεση της εταιρίας, μας δεν άλλαξε, έχει παραμείνει η ίδια. Η Εταιρία μας αυτή την στιγμή στα πλαίσια της ολοένα συνεχόμενης ανάπτυξης της προσπαθεί να δημιουργήσει κινήσεις τέτοιες από αξιόλογους ανθρώπους και συνεργασίες με εταιρίες που θα μπορέσουν να την βοηθήσουν και στο παρόν αλλά και στο μέλλον σε πολλά θέματα Διοίκησης, Ανάπτυξης, Αναβάθμισης, Υψηλής Τεχνολογίας αλλά και σε πολλούς ακόμη τομείς και δραστηριότητες. Η εταιρίας προσπαθεί να διαθέτει στους πελάτες της αξιόλογους εκείνους Υπαλλήλους με προσεγμένες γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε θέματα και διανομής & συντήρησης Προϊόντων Οπορωκηπευτικών, ειδών Μαναβικής και συναφών νωπών Προϊόντων. Για το λόγω αυτό όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούμε να δίνουμε στους πελάτες μας αλλά ακόμη και σε μας τους ίδιους, συνεργάτες – υπαλλήλους τέτοιους που να διέπονται από συνθήκες και προϋποθέσεις σωστές σύμφωνά με την καθημερινές μας ανάγκες αλλά και λοιπές ανάγκες των ίδιων πελατών μας. Το 2006, η πορεία μας ήταν εξίσου ανοδική το χρόνο αυτό αλλά προπάντων με την σύναψη ακόμη πιο ευεργετικών αποκλειστικών και μη αποκλειστικών συνεργασιών με μεγάλες αντιπροσωπευτικές εταιρίες στο Ελλαδικό Χώρο πάνω σε διακίνηση και προώθηση ευπαθών προϊόντων. Το 2007, η πορεία μας εξακολουθεί σε συνεχόμενη πορεία προς τα πάνω. Το 2008, η εταιρία άρχισε ακόμη πιο ισχυρές και στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους κυρίους οίκους του εξωτερικού προώθησης – παραγωγής, αποθήκευσης ΝΩΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ. Συγχρόνως άρχισε να καταθέτει τα χαρτιά εκείνα για την ολική ανάπλαση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό όλων των αποθηκών της, την εισαγωγής της μέσα στην σύγχρονη τεχνολογία και πολλά άλλα, μέσα όμως από διάφορά Επενδυτικά ή Αναπτυξιακά Προγράμματα που κατά καιρούς ανακοινώθηκαν. Η εταιρία μας τελικά κατάθεσε εκείνα τα δικαιολογητικά για να συμμετέχει στο Γ’ ΚΠΣ στα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Το 2009, η εταιρία μας ευελπιστεί να συνεχίσει αυτή την ανοδική της πορεία αλλά προπάντων να τελειοποίηση την εισαγωγή της στην σύγχρονη υψηλή τεχνολογία, να μπορέσει να Υλοποιήσει το ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που επικυρώθηκε από την αρμόδια επιτροπή του Νοτίου Αιγαίου, όπως θα ήθελε την εισαγωγή της στην δημιουργία και εισαγωγή της σε ένα σύστημα πιστοποίησης των προϊόντων της.

Όραμα

Κατά το 2009 ευχόμαστε να έχουμε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα, αλλά βασικό μας όραμα και στόχος μας είναι η καταρχήν μας αν αυτό είναι εφικτό, στην εισαγωγή μας στην σύγχρονη υψηλή Τεχνολογία, στην εισαγωγή μας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον λογισμικού, με την πεποίθηση ότι μπορούμε μέσου αυτού να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας, αλλά προπάντων την λειτουργικότητα μας και την όλο και πιο σωστότερη μεθοδολογικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ακόμη θα θέλαμε σιγά – σιγά και με σωστά βήματα να μπορέσουμε να μπούμε να εισαχθούμε στο κόσμο του Διαδικτύου γενικότερα, όμως θα θελήσουμε έτσι να υπάρξει μια πιο ριζική αλλαγή της εταιρίας μας στο σύγχρονο Ηλεκτρονικό Εμπόριο για να μπορέσουμε ταυτόχρονα να δώσουμε στους πελάτες μας ακόμη καλύτερες – δυναμικότερες και αποτελεσματικές Υπηρεσίες όπως και καλύτερα στοιχεία διανομής και διακίνησης των Προϊόντων μας.

Οι εγκαταστάσεις

Το κτίριο της εταιρίας μας είναι σε χώρο ενοικιαζόμενο, στην περιοχή ΒΟΥΓΛΙ στο καινούριο περιφερειακό δρόμο της ΜΥΚΟΝΟΥ μέσα στο νεόκτιστο και ομώνυμο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΓΛΙ, όπου σχεδιάστηκε έτσι ώστε να παρέχει σύγχρονους και λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους, ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να δώσουμε στους χώρους αυτούς ότι καλύτερο υπήρχε εκείνη την χρονική στιγμή σε εξοπλισμό Αποθηκευτικών Χώρων Οπωροπωλείου (Μανάβικου) και αντίστοιχα σε ότι υπήρχε εκείνη την χρονική στιγμή σε θέματα εξοπλισμού σημείου Λιανικής πώλησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων – Ειδών Μαναβικής.

Διοίκηση

Στην διοίκηση μας υπάρχουν αυτή την στιγμή στελέχη ικανά και αξιόλογα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία της εταιρία μας. Η εταιρία μας προσπαθεί να πλαισιωθεί με διοικητικά στελέχη και με συνεργάτες τέτοιους που θα έχουν ως κύριο γνώμονα την όσο γίνεται ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρία μας σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας ζωής, δίνοντας όμως βάση να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και να κοιτάξουμε συνεχόμενα μπροστά, ταυτόχρονα όμως να προσπαθήσουμε από κοινού όλοι εμείς που αποτελούμε αυτή την εταιρία, να μην απαξιώσουμε τις τεχνικές αυτές και τους τομείς αυτούς, που μας δίδονται σε καθημερινή σχεδόν βάση για την καλύτερη, αποτελεσματικότερη και βέλτιστη ανάπτυξη μας. Συνάμα με όλα αυτά η διοίκηση της εταιρίας μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους αυτούς τους συνεργάτες της των προηγούμενων αλλά και των επόμενων χρόνων που συνέβαλαν ή θα συμβάλλουν στην ακόμη ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια.

Φιλοσοφία

Η ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., από τα πρώτα κιόλας βήματα της συγκροτήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον απαιτητικό αυτό χώρο, οι οποίοι με μεράκι και συνέπεια έχουν πάντοτε σαν γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση. Η σωστή εξυπηρέτηση όσον αφορά στην  ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συνίσταται σε πολλούς επιμέρους βασικούς κανόνες:

  1. την αξιόπιστη συνεργασία
  2. την εμμονή στην υψηλή ποιότητα τόσο των υπηρεσιών όσο και των προϊόντων της.
  3. στην καθημερινή προστασία των ευπαθών αυτών προϊόντων .
  4. στην καθημερινή και αποτελεσματική συνεχόμενη συνεργασία με προμηθευτικούς οίκους της ΑΘΗΝΑΣ και σε άλλα επιμέρους μέρη του ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
  5. στην καθημερινή και αποτελεσματική συνεχόμενη συνεργασία με μεγάλους οίκους του Εξωτερικού.
  6. την σωστή και καθημερινή προσωπική μας εργασίας όχι μόνο των υπαλλήλων μας αλλά όλων αυτών που αποτελούμε την εταιρία αυτή.

Πελατολόγιο

Η ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο πελατών όπως για παράδειγμα: super market, εστιατόρια, mini market, fast food, ζαχαροπλαστεία, πιτσαρίες, καφετερίες, περίπτερα, clubs, ξενοδοχεία, bars, ταβέρνες. Αυτή τη στιγμή Η ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., είναι ένας από τους μεγαλύτερος διανομέας στην περιοχή της ΜΥΚΟΝΟΥ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της με καθημερινές διανομές, πάνω σε προϊόντα Ευπαθή, Προϊόντα Οπωροπωλείου – Ειδών Μαναβικής που επιδεικνύουν ασυναγώνιστη χρονική ακρίβεια.

Μέλημα μας είναι το δίκτυο δραστηριοποίησης της εταιρείας διαρκώς θα θέλαμε να επεκτείνεται εξυπηρετώντας ολοένα και περισσότερες περιοχές εντός των περιοχών του νομού ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Προϊόντα και υπηρεσίες

Η ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί πλήρως τους συνεργάτες της αλλά και την καθημερινή μας πελατεία. 

Έτσι εμπορευόμαστε και διαθέτουμε μια από τις πιο μεγαλύτερες ποικιλίες ευπαθών Προϊόντων, Προϊόντων οπωροκηπευτικής – ειδών Μαναβικής πάνω στο νησί της ΜΥΚΟΝΟΥ.